Gambleři v Habartově si od nového roku neškrtnou. Město zruší výherní automaty
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Karlovy Vary

Sokolovsko - Habartovští policisté spolu ze zastupitelstvem města vyšli společnou cestou a společnými silami bojují proti kriminalitě spojené s hazardní hrou na výherních automatech. Na základě stížností občanů, které policie obdržela, se policie zapojila do řešení tohoto problému. Výsledkem společného jednání bylo úplné zrušení výherních automatů ve městě Habartov.

Zrušení bude platit na základě obecně závazné vyhlášky od 1. ledna 2019. Město tím chce bojovat proti hazardním hráčům, kteří se v mnoha případech dopouštějí přestupků a trestných činů, aby vůbec na jejich hru měli finance. Není tomu tak dlouho, kdy se díky této oblíbené hazardní hře habartovská policie zabývala případem okradené řidičky vozidla PPL. Muž, který se měl činu dopustit, policistům přiznal, že finanční částku přesahující 70 tisíc korun prohrál v automatech.

"Jsme rádi, že návštěvníky při návštěvě své oblíbené restaurace v Habartově nebude od nového roku lákat hraní na výherních automatech. Město tímto rozhodnutím sice přijde o část finanční prostředků, ale věříme, že jim toto rozhodnutí pomůže ke klidnějšímu životu ve městě a i nadále budou pokračovat v preventivních projektech," řekla policejní mluvčí Soňa Hergezelová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru