Mladík v Karlových Varech ukradl ze sklepa tři jízdní kola, hrozí mu až tříletý trest
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže jedenadvacetiletému muži z Karlovarska.

Ten v průběhu letošního roku měl odcizit celkem tři jízdní kola a to navíc z jednoho místa. Postupně měl totiž chodit do sklepní kóje jednoho z karlovarských domů, která byla společná pro všechny nájemníky. Z té měl odcizit jízdní kola v hodnotě přes 20 tisíc korun. Všechny tři případy se podařilo objasnit pracovníkům z 1. oddělení obecné kriminality Územního odboru Karlovy Vary.

V případě prokázání viny hrozí jedenadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na tři léta, protože v posledních třech letech byl za obdobný přečin krádeže již odsouzen.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru