Kuriózní případ krádeže v prodejně obuvi: Dvojice zmizela s odpadkovým košem a igelitkami
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvou mladistvých osob, konkrétně muže a ženy. Oba dva obvinili ze spáchání provinění krádeže v jednočinném souběhu s poškozením cizí věci spáchaného formou spolupachatelství.

V minulých dnech měla zmíněná dvojice přijít do jedné z prodejen s obuví v Karlových Varech, kde ze skladu měli společně odcizit odpadkový koš a reklamní tašky. Když z prodejny odešli, měli si opatřit kleště a za nedlouho se na místo činu opět vrátit. V mezipatře pak kleště použili k vniknutí do prostor kanceláří. Zde pak měli odcizit různé věci jako plakát, skleničky nebo látkovou šálu.

Případ se podařilo objasnit pracovníkům z 1. oddělení obecné kriminality Územního odboru Karlovy Vary, kterým se také podařilo zajistit všechny odcizené věci, které byly majiteli následně vráceny.

V případě prokázání viny hrozí mladistvé dvojici trestní opatření odnětí svobody v délce až jednoho roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru