Lapku zlákalo otevřené okno, z ubytovny ukradl telefon a klíče od auta
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Karlovy Vary

Ostrov - V minulých dnech, v brzkých ranních hodinách, měl vniknout přes otevřené okno neznámý pachatel do jednoho z ubytovacích zařízení v Ostrově. V tom měl prohledat místnosti a odcizit přitom mobilní telefon a různé klíče včetně klíče od vozidla.

Když budovu opustil, měl jít k vozidlu, od kterého již měl klíče a toto vozidlo prohledal, přičemž v něm udělal pouze nepořádek, ale nic z něj odcizil.

Na základě nashromážděných důkazů a poznatků se policistům z Obvodního oddělení Ostrov podařilo zjistit, že se uvedeného skutku měl dopustit dvaačtyřicetiletý muž. Tomu tak sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže a to jak dílem dokonaným, tak ve stádiu pokusu. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na dvě léta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru