Majitel BMW zapomněl zamknout své auto. Po návratu k vozu jistě hořce litoval
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z Obvodního oddělení v Ostrově sdělili podezření ze spáchání přečinů Krádež a Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku 26letému místnímu muži.

Takového jednání se měl dopustit na začátku června v Ostrově, kde měl vniknout do neuzamčeného osobního vozidla značky BMW. To nejprve prohledal a ze schránky měl zde odcizit pánskou peněženku s uloženou finanční hotovostí v částce přes 1 tisíc korun, se stravenkami a s osobními doklady a platební kartou.

Zalíbily se mu zřejmě i sluneční brýle, které si také odnesl. Škoda na vozidle nevznikla žádná, ale na odcizených věcech dosáhla téměř 4 tisíc korun. Ještě ten den byla odcizenou platební kartou provedena v prodejně potravin bezhotovostní platba v částce necelých 500 korun.

Za uvedené přečiny mu tak v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody, neboť se krádeže v posledních třech letech dopustil opakovaně.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru