Násilník vážně napadl expartnerku s přítelem v jejich bytě v Karlových Varech
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovarsko - Policisté z Obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře sdělili podezření ze spáchání přečinu porušování domovní svobody dílem dokonaným a přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu jedenatřicetiletému muži z Karlových Varů.

Ten měl v Karlových Varech v minulých dnech přijít k bytu své bývalé přítelkyně, kde zaklepal na dveře. Když dveře od bytu otevřel ženy současný přítel, měl ho jedenatřicetiletý muž udeřit dveřmi do hlavy a následně vstoupit neoprávněně do bytu. V něm začal muže bít pěstmi a kopat do těla.

V bytě pak měl ještě napadnout svou bývalou přítelkyni, kterou měl kopnout a tahat za vlasy, přičemž se ženě společně se současným přítelem podařilo jedenatřicetiletého muže vystrčit z bytu a zavřít dveře. Bývalý přítel ženy způsobil oběma osobám zranění, která si vyžádala ošetření v nemocnici.

V případě prokázání viny hrozí jedenatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na tři léta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru