Nenasytný zloděj: Vykradl auto před barákem, pak se vrhnul i na dům
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Ostrov - Ostrovští policisté sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody dvaatřicetiletému muži z Chomutovska. Zmíněný muž měl v minulých dnech, v brzkých ranních hodinách přelézt plot pozemku jednoho z rodinných domů v Ostrově.

Když na pozemek vnikl, měl odemčené vozidlo zaparkované právě u domu, prohledat a odcizit z něj například navigaci či finanční hotovost. Věci z vozidla mu však evidentně nestačily. Měl se proto vloupat do rodinného domu a z toho odcizit mobilní telefony nebo hodinky a notebook. Celkově měl způsobit škodu přesahující 20 tisíc korun. Za své jednání může být v případě prokázání viny odsouzen až k dvouletému trestu odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru