Krajský úřad zve na výstavu fotografií významných osobností filmového festivalu. I s jejich podpisy!
3x foto zdroj: Krajský úřad Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Od dnešního dne (pátek 29. června) až do 20. července je ve vestibulu krajského úřadu ke shlédnutí vernisáž fotografií Vladimíra Zábranského, který od roku 1968 zachycuje dění na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

Díky těmto fotografiím si lidé mohou udělat krásnou představu o tom, jaké významné osobnosti, nejen stříbrného plátna, festival navštěvují. Ovšem nejde jen o fotografie, ale k nim i podpisy těch, kteří jsou na nich zachyceni, má pan Zábranský ve své rozsáhlé sbírce. A že jich rozhodně není málo, má jich totiž přes 6 tisíc! Včera proběhla slavnostní vernisáž výstavy. Karlovarský kraj zve srdečně na její prohlídku.

2906vystava2

2906vystava3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru