Mistrovství světa v motocrossu si nenechalo ujít 26 tisíc diváků, policisté hlásí hladký průběh
4x foto: policie ČR
Karlovy Vary

Loket - V rámci Mistrovství světa v motokrosu v Lokti proběhla ze strany Policie České republiky od čtvrtka 19. do neděle 22. července akce s názvem „Bezpečná lokalita“.

Cílem této akce bylo eliminovat nápad trestné činnosti, porušování veřejného pořádku a dohled nad bezpečností v silničním provozu v souvislosti se zmíněnou sportovní akcí a doprovodných kulturních akcí v motokrosovém areálu a amfiteátru města Loket. "Policisté se mimo jiné při dohledu nad bezpečností v silničním provozu zaměřili na jízdu pod vlivem alkoholu či psychotropních a omamných látek," upřesnil policejní mluvčí Michal Žáček.

Opatření se zúčastnili policisté z pořádkové, dopravní a cizinecké policie, kynologové se svými služebními psi a kriminalisté. "Návštěvníci mohli vidět také policisty ze SRN, kteří s těmi našimi tvořili společné hlídky. V rámci prevence jsme také návštěvníkům rozdávali trojjazyčné letáčky, ve kterých policisté nabádali zúčastněné, aby si dávali pozor na své osobní věci a nenechávali ve svých vozidlech cenné věci, které by lákaly případné zloděje," doplnil Michal Žáček.

V rámci Mistrovství světa v motokrosu v Lokti nedošlo k žádnému závažnému narušení veřejného pořádku, bezpečnosti osob a majetku. Mistrovství světa navštívilo na 26 tisíc diváků.

2307motocross2

2307motocross3

2307motocross4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru