Otevírá se již devátý ročník Senior akademie, její absolventy naučí bezpečnému životu
Absolventi osmého ročníku Senior akademie. Foto zdroj MP Karlvoy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Po velmi úspěšných osmi ročnících otevírá město Karlovy Vary ve spolupráci s městskou policií již devátý ročník Senior akademie.

Senior akademie je rozsáhlý vzdělávací cyklus, který se svou strukturou vyučovacích předmětů orientuje na seniora jako možnou oběť protiprávního nebo nemravného jednání. Tedy na získávání informací, znalostí a dovedností, které jsou důležité pro bezpečný život ve společnosti. Intenzivní studijní program trvá od října 2018 do června příštího roku.

V průběhu devíti studijních měsíců absolvují posluchači cyklus odborných přednášek a poznávacích exkurzí. V nabídce jsou i volitelné kurzy pro praktický nácvik některých specifických znalostí a dovedností. Celý vzdělávací program je dotovaný Statutárním městem Karlovy Vary a Městskou policií K. Vary. Pro všechny uchazeče je zdarma!

Přihlášky do devátého ročníku jsou volně ke stažení na internetových stránkách Městské policie Karlovy Vary (www.mpkv.cz) a Magistrátu města Karlovy Vary (www.mmkv.cz) anebo je možné si je vyzvednout přímo na Městské policii – dozorčí služba ve vestibulu, ul. Moskevská 34, Karlovy Vary.

Základní studijní program je strukturou vyučovaných předmětů orientován na seniora jako možnou oběť protiprávního nebo nemravného jednání. Tedy na získání informací, znalostí a dovedností, které jsou důležité pro bezpečný život oddělení prevence a dohledu ve Staré Roli v Lidovém domě ul. Školní 7.

Vyplněné přihlášky je nutné zaslat nebo zanést nejpozději do pátku 26. 9. 2018 na Městskou policii Karlovy Vary nebo přímo na oddělení prevence a dohledu v Lidovém domě.
Podrobnější informace obdržíte na telefonním čísle 725 531 601.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru