Požár bytu v pečovatelském domě v Chebu. Hasiči evakuovali stovku lidí
Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Cheb - Dnes (úterý 24. července) došlo k zahoření od elektrospotřebiče ve 4. patře krajského Domova pro seniory, v ulici Dragounská v Chebu.

Na místě okamžitě zasahovaly jednotky hasičů a Zdravotnická záchranná služba Karlovarského kraje. Obyvatelé Domova pro seniory byli z větší části evakuováni, 5 z nich bylo převezeno do chebské a sokolovské nemocnice.

"Přímo na místě řešíme společně se starostou Chebu Zdeňkem Hrkalem přesun 7 klientů do dalších zařízení, ostatní se budou vracet zpět do Domova v Dragounské. Rodinní příslušníci, kteří chtějí zjistit informace o svých blízkých, ať volají na telefonní číslo 354 224 300. Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje má situaci plně pod kontrolou," informoval o situaci náměstek hejtmanky Petr Kubis.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru