Jak skončilo nákladní auto u Teleče na střeše? U řidiče byl zjištěn alkohol
Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarsko - Vážná dopravní nehoda nákladního auta, ke které došlo včera (25. července) v ranních hodinách u obce Teleč na Karlovarsku má možného viníka. Tím může být alkohol kolující v těle řidiče, který musel být po havárii letecky transportován do nemocnice. O nehodě jsme vás informovali ZDE.

Příčina i míra zavinění dopravní nehody je nadále v šetření policistů. "S řidičem vozidla byla však provedena dechová zkouška na zjištění přítomnosti alkoholu, která měla pozitivní výsledek," sdělil policejní mluvčí Michal Žáček.

Dopravní nehoda se stala ve středu dopoledne na silnici z Toužimi na Bochov u obce Teleč. Havarovalo zde jedno nákladní auto, které na své korbě převáželo pracovní stroj. V kabině převráceného vozidla zůstal zaklíněný řidič, hasiči museli muže vyprostit s použitím hydraulických nástrojů. Po vyproštění si řidiče převzala záchranná služba, která na místo nehody povolala vrtulník. Hasiči zajistili prostor pro přistání a asistovali při transportu.

Z havarovaného vozidla unikalo větší množství provozních kapalin, hasiči tak museli zajistit i tento únik. Provoz na silnici byl během řešení následků nehody uzavřený, obnovit provoz se podařilo po třech hodinách. Žádné další osoby nebyly zraněny.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru