OBRAZEM: Tragédie na Karlovarsku. Opilý řidič havaroval, jeho spolujezdkyně nepřežila
3x foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V neděli po druhé hodině ranní došlo na silnici I/6 u Žalmanova k dopravní nehodě, která si vyžádala jeden lidský život.

Třiapadesátiletý řidič řídil osobní vozidlo značky Škoda po silnici I/6 ve směru od Prahy na Karlovy Vary, kdy před Horními Tašovicemi zřejmě nerespektoval řádně označenou objížďku a z dosud nezjištěných příčin vjel na uzavřený úsek silnici I/6 dále směrem na Karlovy Vary. Následně na staveništi u Žalmanova s vozidlem havaroval. "Při nehodě 53letá spolujezdkyně bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem," uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí. 

Řidič utrpěl těžké zranění a z místa nehody byl letecky transportován do nemocnice v Plzni, kde byl hospitalizován. Policisté s ním na místě provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla pozitivní s výsledkem 1,22 promile alkoholu. "S ohledem na jeho zdravotní stav nebylo možné provést další dechovou zkoušku, proto policisté nařídili odběr krve v nemocnici," dodala Kateřina Krejčí.

Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

0608nehodasmrt2

0608nehodasmrt3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru