I malá pomoc je pomoc. Policisté sbírají plastová a kovová víčka
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Policisté Karlovarského kraje se zapojili do projektu paní Simony Stojanové, která založila se svými dvěma přáteli Nadační fond „Andělská křídla naděje“. Posláním tohoto nadačního fondu je pomoc tělesně a zdravotně postiženým dětem, dětem trpícím závažným a dlouhodobým onemocněním jako je například cystická fibróza, svalová dystrofie, onkologické onemocnění nebo nemoc motýlích křídel, a to do 18 let věku dítěte.


"S paní Simonou jsme začali spolupracovat na jaře letošního roku. Pořídili jsme sběrné boxy, které jsme umístili na Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje a na Územním odboru v Sokolově a začali jsme sbírat plastová a kovová víčka," uvádí policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

Výtěžek z prodeje plastových víček bude věnován devítileté Natálce ze Starého Sedla, která od narození trpní dětskou mozkovou obrnou.

Cena výkupu víček není nijak závratná, asi za 500 kusů víček zaplatí výkupna 6 korun. Při několika tunách to ale již nějakou částku dohromady udělá.

"Děkujeme všem, kteří se do projektu zapojili a svoji aktivitou přispěli," dodává mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru