V hlavní roli drogy a alkohol: Žena chtěla spáchat sebevraždu, vandal se třemi promile řádil ve Smetanových sadech
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Během uplynulého víkendu zasahovali strážníci městské policie v Karlových Varech u několika případů, kde hlavní roli sehrály drogy nebo alkohol.

Nejprve strážníci řešili oznámení o podnapilé ženě, která chce údajně spáchat sebevraždu. Kontrola na místě prokázala téměř 2,5 promile a tak sedmačtyřicetiletá žena skončila v pátek ve 20:00 hodin na protialkoholní záchytné stanici.

Utekla sotva půlhodina a jiná hlídka MP při kontrole Rybář narazila na dvaačtyřicetiletou řidičku, která řídila vozidlo bez řidičského oprávnění. Během kontroly navíc uvedla, že má vyslovený zákaz řízení. A aby toho nebylo málo, žena byla pozitivní na užití návykové látky. Sečteno a podtrženo, případ byl předán kolegům z Policie ČR.

Stejná hlídka krátce po druhé hodině ranní, tedy již v sobotu, při kontrole řidiče ve Staré Roli "udeřila" po druhé. Tentokrát se jednalo o jedenatřicetiletého muže ze Sokolova, který se před jízdou rovněž posílil návykovou látkou. Věc byla předán Policii ČR.

Sérii případů s alkoholem a drogami zakončilo sobotní oznámení týkající se muže, který před 20. hodinou rozbil skleněnou výplň reklamního poutače ve Smetanových sadech a převrátil odpadkový koš. Třicetiletý muž z Lesova nadýchal 3,38 promile a vzhledem ke svému chování si vysloužil pobyt na protialkoholní záchytné stanici. Dlužno dodat, že se bude po vystřízlivění zpovídat i z napáchaných škod.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru