Karlovarský kraj má nového milionáře! Velkou výhru mu zajistila doplňková hra
ilustrační foto: Sazka
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Během jediného losování Sportky se stalo milionářem osm zákazníků Sazky. K výhercům z Milionového deště přibyli také dva sázející, kteří získali přes 4 miliony v prvním pořadí Sportky. Rovný milion nadělila i Šance sázejícímu z Karlovarského kraje.

Sázející z Moravskoslezského kraje vsadil 19. září plnou sázenku za 220 Kč náhodným tipem. Šestý sloupeček mu vynesl 4 053 829 Kč. Ze stejné částky se raduje i zákazník z Prahy, který měl předplatné na čtyři sloupečky za 240 Kč. Přesně 1 000 000 Kč putuje na účet také sázejícímu z Karlovarského kraje, který vsadil 140 Kč na tahy doplňkové hry Šance.

V roce 2018 eviduje společnost Sazka celkem 171 milionářů. Celková částka pro milionáře činí 840 577 898 Kč, z toho ve Sportce (se Šancí) 145 milionářů s celkovou částkou 734 677 431 Kč.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru