Kam po základní škole? Střední školy z celého regionu se uchazečům představí během tradičních výstav
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Karlovarský kraj v letošním roce pořádá již 6. ročník tradičních výstav středních škol s podtitulem "Kam po základní škole".

Jejich cílem je umožnit žákům základních škol i jejich rodičům získat přehled o nabídkách středoškolského studia v regionu. Akce se postupně uskuteční v Ostrově, v Chebu a v Sokolově.

První výstava se koná ve čtvrtek 27. září v prostorách Střední průmyslové školy Ostrov od 8:30 do 17:00 hodin (seznam škol, které se na výstavě představí najdete ZDE). Další pak bude následovat 4. října na Integrované střední škole Cheb (Na Hrázi 1) od 9:00 do 16:00 hodin (seznam škol, které se na výstavě představí najdete ZDE). Poslední se uskuteční 11. října v budově Integrované střední školy technické a ekonomické Sokolov od 9:00 do 17:00 hodin, kde je akce spojena se Dnem otevřených dveří.

„Účastníci výstav se seznámí s nabídkou všech vystavujících škol, tedy s obory, které školy nabízejí, a s moderním vybavením, jež se při výuce používá. Mohou si udělat test profesní orientace, který pro zájemce připravili zástupci Úřadu práce. Budoucím středoškolákům se také představí řada významných zaměstnavatelů z našeho regionu,“ vysvětlil krajský radní pro oblast školství Jaroslav Bradáč. Na organizaci výstav poskytl Karlovarský kraj příspěvek ve výši 40 tisíc korun pro každou z pořádajících škol.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru