Agresivní výtržník ničil cizí majek, dvěma ženám vyhrožoval zabitím
ilustrační foto: e-deniky.cz
Karlovy Vary

Karlovarsko - Devětadvacetiletý muž měl v minulých dnech v Toužimi ve večerních hodinách a na místě veřejnosti přístupném házet nejdříve s lavičkou a poté i se stolem.

Když muži majitelka lavičky řekla, aby jí neničil majetek, měl ji začít sprostě nadávat, urážet, vyhrožovat zabitím a dokonce měl na ni i plivat. "Poškozené se zastala další žena, která se stala také obětí vulgárního chování agresora. Svým chováním vzbudil u obou žen důvodnou obavu o jejich zdraví a život," uvedla policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

Karlovarští kriminalisté předali 29letému muži usnesení o zahájení trestního stíhání pro podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví. Jelikož byl obviněný za výtržnictví v posledních třech letech Okresním soudem v Karlových Varech odsouzen, hrozí mu nyní až tříletý trest odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru