Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 40letého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání přečinů Porušování domovní svobody, Nebezpečné vyhrožování, Násilí proti skupině a jednotlivci, Poškození cizí věci, Výtržnictví a Vyhrožování s cílem působit na úřední osobu.

Těchto trestných činů se měl obviněný muž dopustit v malé obci na Karlovarsku. Nejprve měl v měsíci červnu na místě veřejnosti přístupném fyzicky napadnout 50letého muže, kterého měl chytit pod krkem a strčit ze schodů. Poté ho vléct za nohu po schodech a kopat ho do těla. Dále mu měl rozšlapat brýle a způsobit mu tak škodu zhruba 14 000 Kč.

Na začátku tohoto týdne měl vykopnout vchodové dveře do bytu své příbuzné a povalit ji na zem. Poté do ní měl kopnout a vyhrožovat jí usmrcením. Když žena začala volat o pomoc, tak z bytu utekl. Na místním rekreačním zařízení měl téhož dne poškodit dveře od WC, rozbít skleněnou výplň okna a pěstmi poškodit zástěny u kiosku s občerstvením. Dále měl s nožem v ruce vyhrožovat zde přítomným hostům, kteří ze strachu utekli.

https://www.youtube.com/watch?v=Hd5B1fogBjw

Během minulého týdne měl obviněný muž hledat i dva místní policisty a přitom několika osobám v obci říci, že až je chytí, tak je zabije. Jednoho z policistů měl dokonce potkat před místním obchodem a vyhrožovat mu. Navíc mu měl uvést, že ví o tom, že má rodinu a kde bydlí. Druhého policistu měl hledat s nožem v ruce a uvést, že ho jde zabít. U obou policistů vzbudil důvodnou obavu o jejich život a i o život jejich rodin.

V úterý dne 18. září byl muž zadržen a převezen na policejní služebnu k provedení procesních úkonů. Po jeho obvinění policejní komisař podal podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Soudce muže poslal do vazební věznice, kam byl následně eskortován policisty.

V případě prokázání viny hrozí obviněnému muži trest odnětí svobody až na tři roky.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru