FOTO: Řidič se na Sokolovsku plně nevěnoval řízení, skončil ve svodidlech
3x foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - V úterý 29. července letošního roku došlo kolem 19:30 hodin poblíž Horního Slavkova k dopravní nehodě.

K té mělo dojít tak, že sedmatřicetiletý řidič osobního automobilu značky Škoda, jedoucího ve směru z Lokte na Horní Slavkov, se zřejmě plně nevěnoval řízení. S automobilem měl řidič sjet mimo pozemní komunikaci a následně přední částí narazit do ocelových svodidel a kovového zábradlí mostku.

Po dopravní nehodě byli dva nezletilí spolujedoucí z preventivních důvodů převezeni do nemocnice, kde byli ošetřeni a propuštěni.

Sedmatřicetiletý muž se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku 80 tisíc korun.

Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

0207nehoda1

0207nehoda3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru