FOTO: Opilá řidička (53) se chtěla otočit na silnici, přehlédla jedoucí auto. Jeden zraněný
3x foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - V neděli 4. července letošního roku došlo krátce po poledni na pozemní komunikaci I/6 poblíž Pomezí nad Ohří k dopravní nehodě.

K té mělo dojít tak, že třiapadesátiletá řidička osobního automobilu značky Toyota, jedoucího v připojovacím jízdním pruhu ve směru z Německa na Cheb, se zřejmě chtěla s vozidlem otočit přes dva jízdní pruhy a jet zpět směrem k hraničnímu přechodu.

Při tomto manévru ovšem přehlédla osobní automobil značky Volkswagen, který jel ve stejném směru v průběžném pruhu. Následně mělo dojít ke střetu přední části automobilu značky Volkswagen s levým bokem vozidla značky Toyota. Po nárazu byl automobil značky Toyota odhozen přední částí na středová betonová svodidla.

0807nehoda2

Při dopravní nehodě došlo ke zranění třiasedmdesátileté spolujezdkyně z osobního vozidla značky Volkswagen, která byla převezena do nemocnice.

0807nehoda3

Po dopravní nehodě se řidiči podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu. U dvaasedmdesátiletého řidiče vyšla dechová zkouška s negativním výsledkem. U třiapadesátileté řidičky vyšla orientační dechová zkouška s pozitivním výsledkem 1,46 promile. Z tohoto důvodu jí byl na místě zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku 200 tisíc korun.

Přená příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru