Přípravy na Vánoční trhy v Aši jsou v plném proudu. Kluziště letos nebude
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Aš - Už od jara probíhají přípravy programu letošních Vánočních trhů. V návrzích bylo uspořádat trhy nikoliv již na Poštovním, ale tentokrát na Masarykově náměstí, novou atrakcí pak mělo být kluziště. Pondělní schůzka přípravného výboru ale potvrdila, že kluziště letos na trzích k dispozici ještě nebude, a to kvůli tomu, že se na náměstí do jejich konání nestihne zajistit přivedení zdroje elektrické energie, nutné k výrobě ledové plochy. Snahou je přitom místo kluziště zajistit jinou atrakci.

Trhy budou letos probíhat od 2.12. do 26.12., vždy v období adventních víkendů (2. a 3.12., 9. a 10.12, 16. a 17.12), s tím, že čtvrtý advent bude třídenní (24., 25., 26.12.). K dispozici bude až osm zastřešených stánků a pódium. Pro umístění pódia a několika stánků se má použít prostor parkoviště před obchodním domem, další stánky budou rozmístěny do okolí vodního prvku (umělý potůček) uvnitř Masarykova náměstí.

Snahou je vytvořit příjemné a zároveň atraktivní prostředí pro pořádání vánočních trhů, které by za kulturou a vánočním zbožím přilákalo místní i přespolní.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru