Středisko osobní hygieny v domě s pečovatelskou službou v Aši je po celkové rekonstrukci
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Aš - Tak trochu mimo pozornost proběhla jedna z menších, ale velmi důležitých, investičních akcí města. Investice se týkala fungování domu s pečovatelskou službou v Dlouhé ulici, kde bylo zrekonstruováno středisko osobní hygieny, které mohou využívat jak obyvatelé domova, tak i ostatní klienti Pečovatelské služby.

V prostorách bylo dispoziční řešení upraveno tak, aby vyhovovalo současným potřebám pečovatelské služby, splňovalo příslušnou vyhlášku o bezbariérovém užívání staveb a další normy a předpisy platné pro hygienická zařízení a šatny.

Ve středisku osobní hygieny byl vybudován nový příruční sklad s umývárnou nosičů obědů, nové je hygienické zázemí pro osoby s omezenou schopností pohybu + WC, dva sprchové kouty pro mytí s pomocí asistence, úklidová komora a WC pro zaměstnance, včetně dalšího zázemí pro zaměstnance (denní místnost, koupelna a WC).

V rámci této investice byla provedena výměna povrchu stěn a podlah, zařizovacích předmětů, dveří, úprava vytápění, rozvodů kanalizace, vodoinstalace a elektroinstalace.

Rekonstrukci několika místností v přízemí domu s pečovatelskou službou provedla na základě výběrového řízení stavební společnost ODEHNAL – STAVO Podhradí. Konečná cena této investiční akce je po schválení smlouvy o dílo a dvou dodatků ke smlouvě 1,3 miliónu korun. Akce proběhla od března a do konce května.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru