Knechtová, Patejdl nebo Cristovao. Užijte si i letos Karlovarské kulturní léto VARY°ŽIJOU
Foto zdroj: www.mestozazitku.cz/vary-zijou
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Koncerty, Stand Up Comedy, filmy, hrané prohlídky města, procházky vedené specialitou na Nordic walking, setkání s lázeňskými odborníky u pramenů….. Pojďte si i letos užít Karlovy Vary plné zážitků.

Koncerty hvězd českého a slovenského hudebního nebe a vystoupení předních stand-up-komiků zažijete u hotelu Thermal. V programu najdete jména jako Vašo Patejdl, Paulie Garand, Tros Discotequos, Yzomandias, Ben Cristovao, Katarína Knechtová, ale také dechovku Vlada Kumpana.

Velké filmové hity si můžete vychutnat v Kinokavárně Pupp. Nordic walking s Arthurem začíná vždy ve středu a v pátek v 15 hodin u Divadelní lávky před divadlem. Pokud nemáte vlastní hůlky, můžete si je na místě zdarma zapůjčit. Netradiční pohled na město, jeho pamětihodnosti a historii vám zprostředkuje Pouliční divadlo Viktora Braunreitera.

Kompletní program najdete ZDE.

KKL web 0
.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru