Foto: Martin Polák
Karlovy Vary

Chodov - Propojení Chodova a nedalekých Louček pohodlnou trasou pro cyklisty se pomalu blíží. Dlouho očekávaná cyklostezka by mohla začít sloužit zhruba v dubnu příštího roku.

Práce na zmíněné etapě pokračují v těchto dnech u okraje města ve směru na Nové Sedlo, přes které trasa také povede. Firma tam nyní upravuje terén v bezprostřední blízkosti silnice.

Cyklostezka v současné době protíná Nové Sedlo až k železničnímu přejezdu v Loučkách. Nyní je třeba dokončit části v Chodově a Chranišově.

Záměrem projektu je spojit uvedená města s páteřní trasou podél řeky Ohře. První etapa do Louček měří přibližně pět kilometrů, plánovaná navazující etapa do Lokte pak zhruba dva a půl kilometru.

Celou akci zastřešuje Mikroregion Sokolov východ, jehož členem je i Chodov.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru