Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Ti, co už jsou na světě nějaký ten pátek, tedy ti v nejlepším věku, jistě rádi vzpomínají na hry svého dětství. Mezi jednu takovou patřilo zvonění na zvonky sousedům a s tím spojený co nejrychlejší úprk třeba za vzrostlé křoví. 

Do dětských let se pravděpodobně vrátil také jeden muž bez domova, který dostal stejný nápad, ale význam byl zcela odlišný. V sobotu po šesté hodině večer se domáhal vstupu do jednoho z bytových domů ve Staré Roli a tak zvonil na všechny zvonky s domněním, že mu někdo otevře. Tento poněkud hlasitý počin neunikl oznamovatelce, která zavolala na operační středisko městské policie. Hlídka si po příjezdu na místo s mužem povídala o zásadách slušného chování, ten pak místo opustil a odešel neznámo kam. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru