Ženy v nesnázích
FOTO: Městská policie Karlovy Vary
Karlovy Vary

O víkendu pomáhali strážníci ženám v nesnázích, První případ se odehrál v sobotu v devět hodin večer, kdy hlídka přijela na oznámení k provozovně McDonalds. Zde nalezla plačící sedmaosmdesátiletou ženu, která se na personál restaurace obrátila s žádostí o otevření domu, který s provozovnou sousedí.

Klíče do zámku nepasovaly, ale trvalé bydliště dotyčné souhlasilo. Strážníci tedy začali obtelefonovávat ženou sdělené kontakty, až se dovolali manželovi provozovatelky kadeřnictví, který ochotně klíče od hlavního vchodu zapůjčil. Strážníci se tedy přesunuli do Staré Role, vyzvedli klíče a paní se tak dostala bezpečně domů. Kde je vůle, tam je cíl. Poděkování kromě hlídky patří slečně z McDonalds a pánovi ze Staré Role. Druhý případ byl drsnější. Strážníci služby PCO byli vysláni v neděli dvě hodiny po půlnoci do Staré Role, kde mělo docházet k fyzickému napadání ženy. Hlídka po bleskovém příjezdu na místo spatřila muže, který klečel na zemi ležící ženě. Ta sténala bolestí. Strážníci muže za použití hmatů a chvatů omezili na osobní svobodě a protože agresivita jedenatřicetiletého muže z úředním pobytem na magistrátu směrem k ženě neopadala, přiložili mu rovněž pouta. Strážníci na místo přivolali k ženě záchrannou službu a násilníka předali Policii ČR.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru