VIDEO: Ze zakouřeného domu vytáhli policisté tři muže
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Chebsko - Policisté z Obvodního oddělení Cheb – město se v minulých dnech podíleli velkou měrou na záchraně života třech mužů.

V ranních hodinách prováděli policisté hlídkovou činnost, když si všimli toho, že z jednoho z neobydlených chebských domů vychází kouř. Policisté neváhali a okamžitě u domu zastavili a pomocí rozhlasového zařízení ve služebním vozidle vyzvali všechny případné osoby, které by se mohly v domě zdržovat, aby dům opustily. Bylo totiž pravděpodobné, že se v domě nachází osoby, které by tam mohly přespávat.
Když se k oknu dostal jeden z mužů, sdělil policistům, že v domě jsou další dvě osoby. Policisté s ohledem na to, že byl ohrožen život a zdraví osob, vstoupili do domu ještě před příjezdem Hasičského záchranného sboru a nezabránil jim v tom ani stále přibývající dým. Přitom, když hlídka vcházela oknem do zadýmeného domu, přišel k oknu další muž a i ten policistům potvrdil, že v domě je ještě jeden muž, který se nadýchal kouře a silně kašlal. Následně v domě hledala hlídka policie uvedeného muže, kterého se jí nakonec podařilo nalézt a vyprovodit ze zakouřeného domu pryč.
Policisté pak vyčkali na příjezd Hasičského záchranného sboru, který posléze potvrdil, že se v domě žádná jiná osoba nenachází. Zdravotnická záchranná služba pak na místě všechny tři osoby ošetřila.

https://www.youtube.com/watch?v=R4NGX_kPsn0

Důvod, proč došlo v domě ke kouři, zjišťuje Hasičský záchranný sbor. Policie řeší všechny tři osoby, které byly v domě pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku, jelikož neoprávněně užívali cizí majetek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru