Vězni z Ostrova besedovali s budoucími zdravotníky
Zdroj: Věznice Ostrov
Karlovy Vary

Karlovarsko - Ve Střední zdravotnické škole v Karlových Varech proběhla v minulých dnech beseda v rámci projektu specializovaných oddělení Věznice Ostrov.

Besedy se zúčastnili žáci 1. a 2. ročníku (cca 50 žáků). Besedu vedli odborní zaměstnanci oddělení výkonu vazby a trestu, Bc. David Slavík, Ing. Simona Čepeláková a Mgr. Jiří Vorel. Žáci byli informováni obecně o VSČR, Věznici Ostrov, o rizikovém chování v populaci mladých lidí, jako např. užívání návykových látek aj. Besedy se účastnili i dva odsouzení, kteří otevřeně vyprávěli své životní příběhy a proč se dostali až do vězení.
Na závěr byly zodpovězeny četné dotazy studentů. Beseda měla velice pozitivní ohlas, jak je zřejmé z poděkování, které obdržel ředitel věznice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru