Agresivní muž tři roky pronásledoval expřítelkyni. S nožem v ruce jí vyhrožoval zabitím
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání 24 letého muže z Nejdku, kterého obvinili ze spáchání přečinů Nebezpečné vyhrožování a Nebezpečné pronásledování.

Takového jednání se měl dopustit od roku 2015, kdy soustavně vyhledává osobní blízkost jeho bývalé 22 leté přítelkyně. Tu opakovaně kontaktoval na různých místech, kam poškozená chodila, nebo v místě jejího trvalého bydliště. V rámci každého takového kontaktu jí vyhrožoval újmou na životě a zdraví a jeho agresivní chování se stupňovalo.

Jeho jednání vyvrcholilo minulý týden, kdy opět kontaktoval poškozenou v místě jejího bydliště. Ta však na jeho výzvu odmítla přijít před dům. Proto jí začal vulgárními výrazy nadávat a vyhrožovat jí zabitím, které umocňoval nožem v ruce. Žena s obavou o své zdraví a život zavolala na pomoc policisty.

Již v minulosti obviněný muž své tehdy ještě družce vyhrožoval ublížením na zdraví a vulgárně jí nadával a dokonce jí i bil. Za to byl již odsouzen soudem. Kriminalisté podali státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby. Soudce nyní rozhodl a obviněného poslal do vazební věznice. V případě prokázání viny mu tak hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru