VIDEO: Muž se ženou kradli pečivo. Sebrali přes dvě stě rohlíků a housek
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Karlovarsko – Sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže spáchané formou spolupachatelství si na Obvodním oddělení v Karlových Varech – město převzal 31 letý muž a 37 letá žena z Karlovarska.

Takového jednání se měli společně dopustit v druhé polovině února. Dne 14. února 2018 v ranních hodinách odcizili společně v chodbě domu obchodu z volně položených přepravek různé druhy pečiva. Konkrétně 2 chleby, 7 desítek rohlíků a housek a 2 desítky koblih. Pečivo uložili do sebou přinesené tašky a poté odešli z místa pryč. O dva dny později se znovu vrátili na stejné místo a odcizili další pečivo v obdobném počtu jako při poslední krádeži. Poté měli vytrhnout petlici od sklepní kóje patřící k prodejně potravin, ze které nic neodcizili. Pouze vynesli nádobu s měděnými trubkami, které ponechali u dveří do sklepa. Naposledy si pro další várku pečiva přišli 20. února 2018. Zloději pečiva byli zadrženi díky kamerovým záznamům a dobré místní znalosti policistů.

https://www.youtube.com/watch?v=JF7JUjknePo

Podezřelý muž má na svědomí ještě jednu krádež, a to z prosince roku 2017. V prodejně potravin v Karlových Varech odcizil z regálu 9 kusů uherského salámu. Podezřelý se uvedeného jednání dopustil i přesto, že v únoru roku 2017 vykonal souhrnný nepodmíněný trest odnětí svobody v trvání 3 roků uložený mu rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech za trestné činy loupeže a krádeže. Podezřelá žena se uvedeného jednání dopustila v posledních třech letech opakovaně. Z tohoto důvodu jim oběma v případě prokázání viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru