Stavby a projekty se opět utkají v soutěži Stavby Karlovarského kraje
Zdroj: CC0
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - V rámci Dnů stavitelství a architektury Karlovarského kraje 2018 se již tradičně uskuteční soutěž o nejlepší stavby a projekty v Karlovarském kraji, letos již po 18.

Záštitu nad akcí, kterou každoročně pořádá Regionální stavební sdružení Karlovy Vary, převzala hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová a primátor města Karlovy Vary Petr Kulhánek.

Během uplynulých sedmnácti ročníků se v soutěži prezentovalo 469 staveb včetně projektů. Snahou je, aby se nejširší odborná i laická veřejnost seznámila s tím, jak je na tom stavebnictví v Karlovarském kraji a které nové stavby zde vznikly a které se připravují.

„Zájemci o účast v soutěži mohou přihlašovat nejenom stavby, které byly zkolaudovány a uvedeny do provozu v období předchozích tří let, tedy od 1. 1. 2015 do 20. 4. 2018, ale také projekty staveb, architektonické a urbanistické studie připravované k realizaci během uplynulých pěti let, konkrétně od 1. 1. 2013 do 20. 4. 2018. Přihlašovatelem stavby může být investor, architekt, projektant zhotovitel nebo její majitel,“ upřesňuje manažerka Regionálního stavebního sdružení Karlovy Vary Anna Vlášková.

Stavby bude jako vždy hodnotit odborná porota i široká veřejnost prostřednictvím internetu. Od 16. května budou stavby a projekty umístěny na webové adrese www.stavbykarlovarska.cz, kde bude do uzávěrky soutěže, do 8. června 16:00 hodin probíhat veřejné hlasování. Zároveň bude možné na stejném webu hlasovat pro zachráněné památky Karlovarska.

Podrobné informace k soutěži včetně přihlášky a podmínek soutěže jsou zveřejněny na internetové adrese: www.stavbykarlovarska.cz


Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru