Další případ nálezu munice na Karlovarsku: Muž při práci na domě objevil krabici se střelivem
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Ostrov - Stavbyvedoucí v Ostrově našel včera (5. dubna) během zateplování bytového domu ve větrací mřížce blíže neurčenou munici, kterou považoval za cvičnou.

Z tohoto důvodu se rozhodl nalezenou munici převézt do sídla firmy v Karlových Varech, odkud zavolal na policii. Na místo byl přivolán pyrotechnik z expozitury Teplice, který určil, že se jedná o munici do samopalu, do malorážkové zbraně, do kulometu a dále o dýmovnici, iniciátor k chemickému granátu a blíže neurčený kondenzátor. Nalezenou munici zajistil a odvezl k likvidaci.

UPOZORNĚNÍ POLICIE:

Upozorňujeme, aby v případě nálezu jakékoliv munice jste na ni nesahali, ani s ní nijak nemanipulovali a ihned na místo přivolali policisty. Dále je na místě nález zajistit tak, aby k němu neměl nikdo přístup. Ke každému takovému nálezu přistupujte tak, jako by šlo o nebezpečný nález a zachovejte veškerá pravidla bezpečnosti, aby nedošlo k explozi.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru