Karlovy Vary mají auto pro Senior expres. Poprvé vyjede v červnu
Vůz VW Caddy bude od června sloužit jako Senior expres. Foto zdroj: MMKV
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Dopravní podnik Karlovy Vary vybral vozidlo, které bude od června sloužit jako Senior expres. S ohledem na nasazení v hustém městském provozu a předpokládané vytížení bylo zvoleno vozidlo VW Caddy s alternativou pohonu na stlačený zemní plyn (CNG).

Vozidlo si vyzkoušely i osoby vyššího věku, zda umožňuje pohodlný a bezpečný výstupa nástup (foto). Jako jediné město v Karlovarském kraji nabízí Karlovy Vary svým seniorům bezplatnou telefonní linku pro objednání, změnu či zrušení objednávky.

Vozidlo Senior expres vyjede poprvé v červnu, ale zájemci o službu se mohou získat registraci a průkaz Senior Expresu už od 2. května, a to v přepravní kanceláři Dopravního podniku v Zeyerově ulici u Tržnice. K vystavení průkazu je potřeba mít s sebou občanský průkaz, pasovou fotografii a pokud žádá osoba mladší 65 let, průkaz ZTP nebo ZTP/P. Další podrobnosti naleznete zde.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru