Vězni z Ostrova vyráběli dárky pro občanské sdružení Dětská radost
Dárky pro občanské sdružení Dětská radost. 4X foto zdroj: Věznice Ostrov
Karlovy Vary

Ostrov - V minulých dnech se uskutečnilo další pravidelné setkání pracovnic občanského sdružení Dětská radost a odborných pracovníků věznice Ostrov pod vedením 1. Zástupce ředitele věznice plk. Mgr. Schneidera. Na této schůzce již tradičně maminky z Dětské radosti převzaly výrobky, které pod vedením odborného personálu vyrobili vězni.

Členky zmíněného sdružení výrobky prodávají na jarmarcích nebo prostřednictvím internetového obchodu a takto utržené peníze používají na nákup pomůcek a potřebných věcí postiženým dětem. Radost je pak dvojnásobná, mají ji ti nejpotřebnější z nás a mají ji i vězni s vědomím, že jsou užiteční a pomáhají nemohoucím. Je to v rámci jejich převýchovy důležitý krok k návratu do společnosti.

2505ostrov3

2505ostrov5

2505ostrov7

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru