Výtržník má na svědomí požár čtyř kontejnerů, hrozí mu až tříletý trest
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání jedenatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinů poškození cizí věci a výtržnictví.

V únoru letošního roku měl v nočních hodinách zmíněný muž vyndat z plastového kontejneru určeného pro tříděný odpad papír a ten zapálit. Když ho poté vhodil zpět do nádoby, došlo k zahoření papírového odpadu a následně i k požáru a zničení dalších tří kontejnerů pro tříděný odpad, které stály v blízkosti. Svým jednáním způsobil škodu téměř 20 tisíc korun.

Celý případ objasnili kriminalisté z 1. oddělení obecné kriminality, kteří nashromáždili několik poznatků právě ke zmíněnému jedenatřicetiletému muži, jenž se jim posléze ke svému činu doznal. V minulosti byl navíc za obdobný skutek již odsouzen a nyní mu tak v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru