TOP 10 největších problémů Karlových Varů. Které to jsou? Hlasujte v anketě
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Jaké jsou největší problémy města, určí anketa. K hlasování je předkládáno 16 témat, která definovalo v pořadí již osmé Fórum města Karlovy Vary.

Z diskuse zhruba osmi desítek účastníků vzešel seznam témat a námětů, ze kterých můžete sestavit žebříček 10P, tedy žebříček největších problémů města Karlovy Vary. Vybírat můžete nejen z předložených témat, ale můžete také navrhnout vlastní problémové téma.

Hlasování probíhá do 11. května. Zpojit se můžete prostřednictvím ankety v dolní části úvodní stránky webu magistrátu nebo prostřednictvím hlasovacích lístků dostupných v květnovém vydání Karlovarských radničních listů, na infopultu magistrátu města a při květnových místních diskusních fórech. Výsledný žebříček bude sestaven na základě průniku všech forem hlasování.

Problémy nejsou řazeny dle důležitosti, tu jim dejte vy svým hlasem! Přímý vstup do ankety najdete ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru