Muž z Karlových Varů odjel ráno do práce, kam však nedorazil. Policie po něm pátrá
Pohřešovaný Lukáš Smutný. Zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarští kriminalisté pátrají po pohřešovaném 32letém muži z Karlových Varů, který je 182 - 185 cm vysoké střední postavy, má modré oči, krátké, rovné vlasy hnědé barvy a vousy na bradě.

"Pohřešovaný muž v ranních hodinách v pondělí 23. dubna odjel z Karlových Varů osobním vozidlem zn. Hyundai Getz, černé barvy, RZ 3K0 5471, do svého zaměstnání v Nejdku, kam však nedorazil a do svého bydliště se do současné doby nevrátil. V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," uvedl policejní mluvčí Michal Žáček.

SMUTNÝ LUKÁŠ

Datum narození 28.4.1985
Pátrání vyhlášeno 25.4.2018
Bydliště - okres KARLOVY VARY
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 182 až 185 cm
Zdánlivé stáří 30 až 35 let

Popis osoby

POSTAVA střední
BARVA VLASŮ hnědé
TVAR VLASŮ rovné
BARVA VOUSŮ hnědé TVAR VOUSŮ hladké HUSTOTA VOUSŮ středně husté STŘIH VOUSŮ plnovous
BARVA OČÍ modrá

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru