Popadl kladivo a demoloval okna v domě i u auta. Policii zavolala manželka
3X foto: Policie čr
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání devětašedesátiletého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

V minulých dnech měl zmíněný muž přijít v jedné z obcí na Karlovarsku na zahradu rodinného domu, ve kterém přebývala jeho manželka u svého rodinného příslušníka. Kladivem pak měl začít rozbíjet skleněnou výplň vchodových dveří do domu, okno domu a také okna vozidla, které bylo zaparkované na pozemku domu.

2604policie3

V průběhu jeho jednání zavolala na tísňovou linku 158 manželka devětašedesátiletého muže a celou věc oznámila. Hlídka policie z obvodního oddělení Pernink pak muže zadržela.

2604policie5

Po provedených úkonech byl propuštěn na svobodu. U muže bylo nutné zkoumat jeho duševní stav, přičemž znalecký posudek potvrdil, že muž je schopen účasti na trestním řízení. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na jeden rok.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru