Muž v obchodním domě ukradl jedenáct bonboniér, lupu si užil jen několik minut
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Cheb - Jedenáct čokoládových bonboniér měl odcizit včera 34letý muž z Chebska z jednoho obchodního domu v Chebu. V odpoledních hodinách vstoupil muž do obchodu. Vystavené zboží měl vzít z regálu, vložit do svého batohu a poté projít přes pokladnu, aniž by je zaplatil. Obchodu tak vznikla škoda přesahující 1 300 Kč.

O několik minut později policisté muže zadrželi. Ještě téhož dne ho vyslechli a sdělili mu podezření ze spáchání přečinu krádeže. Muž byl v posledních třech letech za krádež okresním soudem v Chebu odsouzen a potrestán. Nyní mu tak v případě prokázání viny hrozí až 3 roky odnětí svobody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru