Jedenáctiletý chlapec z Mariánských Lázní se nevrátil domů ze školy. Neviděli jste ho někde?
ILUSTRAČNÍ FOTO: E-DENIKY.CZ
Karlovy Vary

Mariánské Lázně - Policie České republiky pátrá po jedenáctiletém chlapci z Mariánských Lázní jménem Jan Hübler.

Ten se měl ve čtvrtek 26. dubna vrátit kolem 14.30 hodin domů ze školy, ale do současné doby se do svého bydliště nevrátil. Ze školy měl odejít se svými kamarády. Naposledy byl viděn včera (26. dubna) kolem 16. hodiny, kdy nastoupil v Mariánských Lázních do trolejbusu č. 3 na zastávce „Antoníčkův pramen“.

JAN HÜBLER je 145 až 150 cm vysoký, má krátké vlasy barvy „špinavý blond“, na hlavě měl černou čepici (kšiltovku) s nápisem NEW YORK, na sobě měl šedé šortky, tmavě modré triko a na zádech batoh tyrkysové barvy.

Pohřešovaný chlapec by měl podle zjištěných informací trpět poruchou ADHD. Vzhledem k tomu, že se část jeho rodiny nachází v Plzni, je možný výskyt pohřešovaného právě v Plzeňském kraji. Tím ale není vyloučena ani jiná lokalita možného pohybu jedenáctiletého pohřešovaného chlapce. Zmíněný chlapec byl v minulosti již pohřešován. Aktuálně je pravděpodobné, že odešel ze svého bydliště kvůli problémům ve škole.

Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání. V případě jakýchkoliv poznatků k pobytu nebo pohybu hledaného vězně volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu. Vzhledem k věku dítěte přivítají sdílení příspěvku na veškerých sociálních sítích.

 

HÜBLER JAN

Datum narození 18.1.2007
Pátrání vyhlášeno 26.4.2018
Bydliště - okres CHEB
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 150 až 155 cm
Zdánlivé stáří 10 až 12 let

Popis osoby

POSTAVA hubená
BARVA VLASŮ hnědé
BARVA OČÍ zelená

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru