Pop rocková kapela Liwid míří do karlovarského Music baru Kakadu
Zdroj: MMKV
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Kapela Liwid vyráží na regionální tour a chystá se na třetí desku. Tu by chtěla vydat ke svému jubileu, které oslaví na jaře 2019. Předvojem jí budou dva singly, které Liwid chtějí představit svým fanouškům postupně na jaře a na podzim 2018.

„Už osm let objíždíme v rámci tour celou republiku a je na čase, abychom se soustředili na svůj kraj. Proto region tour Všude dobře, doma nejlíp, jehož název vznikl podle stejnojmenné nové skladby připravované třetí desky. Chtěli bychom region tour založit jako tradici a každoročně se s ní do našeho kraje vracet,“ dodává kapela.

V rámci regionální tour se Liwid představí v pátek 27. dubna v Music Baru Kakadu v Grandhotelu Ambassador - Národní dům, kde zahrají od 19 hodin.

Vstupenky v předprodeji na www.smsticket.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru