Opilá žena odjela od dopravní nehody, kterou zavinila. Nadýchala 2,5 promile
Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Ostrov - V minulých dnech přijala hlídka MP oznámení od muže, který sdělil, že jel se svou přítelkyní v ulici Hlavní a na kruhovém objezdu byl svědkem dopravní nehody dvou vozidel. Dále uvedl, že jeden z účastníků dopravní nehody z místa odjel na parkoviště u supermarketu v ul. Obchodní. Oznamovatel se tedy za vozidlem vydal.

Na místo následně dorazila hlídka MP Ostrov. Na místě byla zjištěna řidička motorového vozidla, které ujelo od dopravní nehody. Žena byla hlídkou MP vyzvána k prokázání totožnosti a k provedení dechové zkoušky na přítomnost alkoholu v dechu. Zkouškou bylo zjištěno 2.40 promile. Řidička byla vyzvána, aby s hlídkou setrvala na místě do příjezdu PČR Ostrov.

Po příjezdu hlídka PČR provedla opětovnou dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu s výsledkem 2.56 promile. Strážníci odjeli zajistit místo dopravní nehody v ul. Hlavní. Tam se nacházel druhý účastník dopravní nehody. Ten hlídce MP sdělil, že při jízdě na kruhovém objezdu do něj z ulice Hlavní nabouralo vozidlo. Důsledkem střetu se jeho vozidlo zastavilo o betonové bariéry na kruhovém objezdu.

Všichni účastníci dopravní nehody byli bez zranění a odmítli přivolání RZS. Muži byla provedena dechová zkouška na přítomnost alkoholu v dechu s negativním výsledkem. Hlídka MP Ostrov zajistila místo dopravní nehody do příjezdu DIPČR Karlovy Vary.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru