Tragická nehoda v Karlových Varech: Motocyklista nepřežil střet s osobákem
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Dne 4. 5. 2018 před druhou hodinou odpolední došlo na silnici v Karlových Varech – Dolní Drahovice ke střetu osobního vozidla a motocyklisty. Dvaadvacetiletá řidička jela s vozidlem Peugeot 301 po ulici Mattoniho nábřezí ve směru od centra.

Při odbočování vlevo nedala přednost protijedoucímu motocyklistovi a došlo ke střetu. Motocyklista utrpěl vážná zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice. Bohužel i přes veškerou poskytnutou pomoc na následky zranění při transportu zemřel. Okolnostmi případu se nadále zabývá 2. Oddělení obecné kriminality v Karlových Varech.

"Doporučujeme všem řidčům, aby dbali zvýšené opatrnosti. Motorkářská sezóna už začala a s hezkým počasím bude jezdit motorek čím dál tím více. Motocyklisté by měli mít na paměti, že dodržování pravidel v silničním provozu platí i pro ně. Důsledné dodržování bezpečnostních a ochraných prvků při jízdě na motorce, je životně důležité. Při pádu z motocyklu může helma a vhodné oblečení, motocyklistovi zachránit i život," uvedla polceijní mluvčí Soňa Hergezelová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru