Řidič pod vlivem alkoholu srazil na přechodu chodce a ujel, zasahovat musel i vrtulník
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Cheb - V sobotu v nočních hodinách došlo v Chebu ke střetu osobního auta s chodcem, který přecházel po přechodě. Obviněný 41letý muž měl řídit v centru města, na přechodu přehlédl chodce a narazil do něj. Řidič si nesplnil svoji povinnost a z místa nehody ujel.

Vozidlo zaparkoval na jednom z místních parkovišť, kde už ho zadrželi policisté. Řidič se na výzvu policistů podrobil dechové zkoušce. Muži byla naměřena hodnota 1,45 promile alkoholu v dechu. Sražený chodec musel být díky svému zranění letecky transportován do nemocnice.

"Chebští kriminalisté za toto jednání, muže obvinili pro podezření ze spáchání přečinů Těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, Neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku a Ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na pět let," uvedla policejní mluvčí Soňa Hergezelová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru