OBRAZEM: Při čelním střetu dvou aut na Karlovarsku byli zraněni tři lidé. Pro řidičku přiletěl vrtulník
4X foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - K čelnímu střetu dvou osobních vozidel došlo včera (8. května) před druhou hodinou odpoledne na silnici I/20 poblíž obce Krásné Údolí.

Řidič osobního vozidla Škoda Fabia se zavěšeným přívěsným vozíkem jel z obce Krásné Údolí směrem na Karlovy Vary. Asi 300 metrů za obcí z dosud nezjištěných příčin přejel s vozidlem do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Fiat Panda.

0905nehodavarsko3

Při dopravní nehodě došlo ke zranění celkem 3 osob. Řidič a spolujezdec z vozidla Škoda byli převezeni rychlou záchrannou službou do nemocnice a řidička z vozidla Fiat byla se svými zraněními letecky transportována do fakultní nemocnice v Plzni.

0905nehodavarsko5

Celková škoda na obou vozidlech byla předběžně vyčíslena na částku 130 000 Kč. Karlovarští kriminalisté téhož dne zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti. Soud může v tomto případě uložit až tříletý trest odnětí svobody.

0905nehodavarsko7

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru