OBRAZEM: U Sokolova skončilo auto na střeše. Zaklíněnou řidičku museli vyprostit hasiči
3x foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Sokolov - Dopravní nehoda jednoho osobního auta se stala na silnici D6 u Sokolova ve středečních ranních hodinách. Krátce před pátou hodinou ráno požádala záchranná služba o pomoc hasiče s tím, že v autě převráceném na střechu je zaklíněná jedna osoba.

Operační středisko vyslalo k události tři jednotky hasičů, v době jejich příjezdu na místo již probíhalo vyproštění zraněné osoby, které prováděly posádky záchranné služby a policie.

1005nehodasokolov3

Po vyproštění zajistili hasiči místo nehody a na žádost záchranné služby připravili prostor pro přistání záchranářského vrtulníku. Během záchranných prací byl provoz na D6 v obou směrech zcela zastavený. Plně obnovený provoz na silnici byl až po odstranění vozidla odtahovou službou po sedmé hodině ráno.

1005nehodasokolov5

Zasahující jednotky:

HZS Sokolov (CAS 20 Scania)

HZS CHZ Sokolov (CAS 24 Scania)

JSDH Březová (CAS 20 T815)

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru