OBRAZEM: Kontrola heren, tržnic i chat. Na Karlovarsku proběhl rozsáhlý policejní „Úklid.“
4X foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - S cílem snížit a omezit nápad trestné činnosti, zvýšit pocit bezpečí a zvýšit účinnost pátracích opatření po hledaných osobách, byla vyhlášena policejní akce pod názvem „Úklid“.

Akce proběhla ve večerních hodinách na Karlovarsku a to postupně ve dnech 23. dubna, 4. a 7. května. Účastnili se jí policisté z obvodních oddělení Pernink, Nejdek, Nová Role, Teplá, Toužim, Bečov nad Ohří, Žlutice a Bochov. Na 30 policistů se zaměřilo na zákaz prodeje a podávání alkoholických nápojů osobám mladším 18 let, na zákaz řízení pod vlivem návykových látek nebo také na pátrání po věcech pocházející z trestné činnosti včetně odcizených vozidel či na dohled nad bezpečností silničního provozu v místech, kde častěji dochází k porušování BESIPu.

1005akceuklid7

Policisté kontrolovali například herny, zábavní podniky, ale i sídliště či nákupní centra. Zaměřili se také na místa sloužící k rekreaci obyvatel, a to na chatové a zahradní oblasti. Při tom policisté speciálním štítkem informovali majitele chat o tom, že byl jejich majetek zkontrolován.

1005akceuklid3

V rámci akce proběhla také fyzická kontrola v rámci tržiště Potůčky, kde policisté kontrolovali mimo jiné dodržování příslušných právních předpisů cizinci. Akce podobného charakteru budou pokračovat.

1005akceuklid5

Policistům se v rámci tohoto opatření podařilo zatknout šestadvacetiletého muže z Klatov. Na toho vydal příkaz k zatčení Okresní soud v Domažlicích.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru