Karlovarská porodnice uzavřela dočasně porodní sál. Stěhuje se kvůli rekonstrukci
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Vzhledem k plánované rekonstrukci Gynekologicko - porodnického oddělení v karlovarské nemocnici a stěhování porodního sálu do náhradních prostor, bude dočasně uzavřen porodní sál, a to od 10. května od 7 hodin do 11. května do 15 hodin. V tomto termínu bude pozastaven příjem rodiček a nebudou prováděny těhotenské kontroly. Informovalo o tom vedení nemocnice na svých webových stránkách https://www.kkn.cz/

Péče o fyziologické rodičky od týdnu gravidity 36+ bude zajištěna v okolních zařízeních (Ostrov, Sokolov, Cheb). Porody nižších gestačních týdnů (nižší než 36) zajistí porodnice Most.

Karlovarskou porodnici čeká modernizace a změna uspořádání celého oddělení. Oddělení bude mít 17 lůžek v nových pokojích, v části pro riziková těhotenství se plánuje 4 - 6 lůžek. Kromě toho vzniknou 3 porodní pokoje, zákrokový sál a 6 novorozeneckých lůžek v novorozenecké části oddělení. Počítá se i se čtyřmi inspekčními pokoji. Psali jsme zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru