TIP NA VÍKEND: Na Rolavě se bude konat tradiční zábavní akce Den rodin
Zdroj: nahradnimrodinam.cz
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Nezisková organizace Náhradním rodinám ve spolupráci se Statutárním městem Karlovy Vary zvou všechny holky, kluky i jejich rodiče v sobotu 12. května na tradiční Den rodin. V prostorách volnočasového areálu Rolava je čeká bohatý program, jehož hlavním hostem bude finalistka České Miss 2014 Veronika Kašáková.

​Akce, která je zaměřená na propagaci poskytovatelů sociálních služeb a podporu náhradní rodinné péče, bude probíhat od 10 do 17 hodin. Kromě již známých účinkujících se v letošním roce nově představí klub Seniorita z Nové Role a taneční a sportovní kroužky Domu dětí a mládeže Karlovy Vary. Chybět nebude ani módní přehlídka dětí z dětských domovů. Těšit se můžete i na karlovarskou pop-rockovou kapelu Liwid. Celým programem bude provázet moderátor televize Nova Karel Kašák. Více informací o akci najdete na internetových stránkách neziskové organizace Náhradním rodinám.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru